Missa inte vår insändare om hyresgästens självklara rätt!
Onormala störningar under lång tid är inte acceptabelt! Framtid i Ale tackar för flera skildringar av bekymret från enskilda Alebor. 

Bohus Centrum måste få ett nytt utseende. Handelslokaler och bostäder. Vi som parti kommer inte att ge oss på detta! 

Det har säkert inte undgått någon att Ale behöver komma igång med skolbyggnation. Framtid i Ale vill reformera detaljplanearbetet. Vi behöver två processer som följer varandra: Exploatörsdriven planprocess där byggföretag själva tar fram detaljplan. Plan och bygglagen gäller såklart och kommunen blir en partner i detta. Den andra processen är att kommunen kan frigöra resurser för att driva på serviceplaner. Med det menas detaljplaner för bland annat boenden och skolor!

Skolan - En trygg start i livet. Vi är övertygade om att samverkan kring elever skapar bästa förutsättningar för en lyckad skolgång.

Dessutom! Det är hög tid att komma tillrätta med de farliga busshållplatserna utmed Skepplandavägen vid Skönningared. Vi vill istället låta bussen köra in på gamla vägen där barn och unga kan gå på och av på ett säkrare sätt. 

Varför inte haka på den tydliga trenden att röstdela. Fler och fler väljer att rösta på olika partier i de tre valen. Ett parti kan attrahera dig när det gäller riksdagen, ett annat kanske passar bättre när det handlar om regionen och vi ser gärna att det lokala arbetet som FiA gör uppskattas och att rösten i kommunvalet läggs på ditt lokala parti.

Välkommen till oss. Ditt lokala parti i Ale kommun. Vi bildades 2013 och har sedan valet 2014 varit representerade i Ale kommunfullmäktige. 

Välkommen att kontakta oss eller att bli medlem:

tyrone.hansson@ale.se

renee.palmnas@ale.se (gruppledare)